Alla inlägg den 12 juli 2010

Av iennna - 12 juli 2010 22:08

Uuuuuh vilken fucked dag. Baaah. Jag kommer inte må bra imorgon alltså. Haha. Sääääääääääääääääääääämst. Hungrig är jag också. Plus att jag inte kan stava så jag får skriva om varenda jävla ord! Gaah, Gud är inte på min sida idag.. Fast det gör inget, cause I've got the dark side on the side of me. Yeey. Fan också va jag är hungrig. Ska man gå ner till köket och hålla tummarna på att man inte möter någon i trappen så man måste konversera? Neee, not worth it. Då är jag hellre hungrig än att behöva peratas med en annan human being. Ofta man orkar det en dag som denna. Eller kväll som denna. Fast, ska man summera hela skiten blir det ju dag. Så jag håller fast vid dag där ändå. Glöm att jag sa kväll. Awesome..


Mer då? Vad har hänt idag.. Hmm.. Ingen aning. Jag har inte vart vid medvetande tillräckligt mycket för att kunna yttra mig om det. Usch, jag blir rädd när jag tänker på morgondagen. Det kan inte ha vart värt det alltså. Buhäää. Fast jag kirrar biffen yo. Men nu ska jag kolla så att alla sover. Och sover alla är det fritt fram till köket!

Av iennna - 12 juli 2010 15:04

Jag är så kunglig. Det är ju löjligt. Aupair-mamma försökte i typ en och en halvtimme med att få Alexander att somna. Jag försöker i fem minuter och han somnar på två. Wohooo! Mitt knep? Tråka ut hanom! Sätter hanom i mitt knä framför datorn och knäpper runt i någon minut, sen lägger han sig på min mage och så låter det "SNARK". Hahahahahahaha. Så bra! Jag måste vara världens sämsta aupair. Tråkar ut barnet så han somnar.. Jaja, det funkar ju iallafall!


Också att jag är så jävla sugen på någonting. Jag vet inte vad.. Om det är socker, salt, surt eller snusk. S.S.S.S The holy for-s(e). Fattas? For blir ju four och så s:en, sen e:et gör ju att det blir force. HAHAHAHAHAHHA! Uuuuh va dålig.

Tidigare månad - Senare månad

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<<
Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards