Alla inlägg under juli 2010

Av iennna - 14 juli 2010 12:40

Pööh, jag är helt slut. Inte van att passa en 9 månaders bebis och en 7 årig flicka.. Men det gick ju megabra det. Och snart ska jag hämta mitt 2 åriga lånebarn. Uuuh va barnig dag detta blev. Haha. Plus att jag ska ta och köpa mig godis. Uuuuuh vad jag vill ha godis. Och cola. Och dom där chipsen jag älskar och skulle kunna stanna kvar i Tyskland för! Fast ne, allt det där är nog ingen bra idé. Jag får välja en sak.. Och cola. Haha. Ååååh va jag är tråkig. Bläähk. Men jag vill ha godis ändå. Dom där yoghurt grejerna va ju längesen. Och choklad ååååååååååååååh choklad. Fan att det inte finns lösviktsgodis. Jävla Tyskland! Marabou.. Jag vill ha svenskt godis, jävla skit också. Undrar dock om jag ska gå till Lidl eller Penny Markt.. Och ska jag cykla eller gå? Det tål att tänkas på. Och det rimma och Gud vad jag skriver "och" hela tiden!? Men fuck det, nu går jag.

Av iennna - 13 juli 2010 18:00

Vilken underbar dag det har vart! Jag har ätit precis hela dagen.. Kött, jag har ätit kött precis hela dagen. Kött till frukost, kött till lunch, kött till middag och nu tänker jag äta kött till kvällsmat! Så jävla awesome! Vilken köttig dag! Wohooo. Lidija skämmer bort mig nu. Ända sen jag sa att jag ville åka hem så POFF.   Jag klagar inte. Också att jag ska vara barnvakt imorgon. Paah. Extra pengar är ju aldrig fel, men jag är inte på humör. Så är det så tidigt på morgonen också att jag har ingen som helst aning om vad jag ska hitta på med ungarna. Jaja, det ordnar sig väl. Om inte annat lägger jag dom någonstans och går hem.

Av iennna - 13 juli 2010 14:11

Äntligen orkade jag ta mig tid för att raka benen. Hahahaha. Uuuuhjaah. Det var lite snuskigt om jag ska vara ärlig och inte på det bra sättet. Haha. Kändes dock ganska onödigt att ta den där duschen, för jag vart ändå lika svettig när jag kom ut som när jag gick in. Jävla värmebölja! Fast jag ska inte klaga, det är ju bara 28 grader ute idag. Plus att imorse klockan 0800 var det bara 20 grader. Då höll jag på att frysa ihjäl istället och fick ta på mig mysbyxor och tjocktröja när jag lämnade Alexander på dagis. Brrr, indeed. Vad nu då? Sova? Äta? Träna? HAHAHAHAHA, träna ja.. Den va rulig. Jag går och lägger mig.

Av iennna - 12 juli 2010 22:08

Uuuuuh vilken fucked dag. Baaah. Jag kommer inte må bra imorgon alltså. Haha. Sääääääääääääääääääääämst. Hungrig är jag också. Plus att jag inte kan stava så jag får skriva om varenda jävla ord! Gaah, Gud är inte på min sida idag.. Fast det gör inget, cause I've got the dark side on the side of me. Yeey. Fan också va jag är hungrig. Ska man gå ner till köket och hålla tummarna på att man inte möter någon i trappen så man måste konversera? Neee, not worth it. Då är jag hellre hungrig än att behöva peratas med en annan human being. Ofta man orkar det en dag som denna. Eller kväll som denna. Fast, ska man summera hela skiten blir det ju dag. Så jag håller fast vid dag där ändå. Glöm att jag sa kväll. Awesome..


Mer då? Vad har hänt idag.. Hmm.. Ingen aning. Jag har inte vart vid medvetande tillräckligt mycket för att kunna yttra mig om det. Usch, jag blir rädd när jag tänker på morgondagen. Det kan inte ha vart värt det alltså. Buhäää. Fast jag kirrar biffen yo. Men nu ska jag kolla så att alla sover. Och sover alla är det fritt fram till köket!

Av iennna - 12 juli 2010 15:04

Jag är så kunglig. Det är ju löjligt. Aupair-mamma försökte i typ en och en halvtimme med att få Alexander att somna. Jag försöker i fem minuter och han somnar på två. Wohooo! Mitt knep? Tråka ut hanom! Sätter hanom i mitt knä framför datorn och knäpper runt i någon minut, sen lägger han sig på min mage och så låter det "SNARK". Hahahahahahaha. Så bra! Jag måste vara världens sämsta aupair. Tråkar ut barnet så han somnar.. Jaja, det funkar ju iallafall!


Också att jag är så jävla sugen på någonting. Jag vet inte vad.. Om det är socker, salt, surt eller snusk. S.S.S.S The holy for-s(e). Fattas? For blir ju four och så s:en, sen e:et gör ju att det blir force. HAHAHAHAHAHHA! Uuuuh va dålig.

Av iennna - 11 juli 2010 14:41

Nyduschad och ren. Uuuuuh va härligt. Idag gick ju upp lite för sent och lite för tidigt. När man lyckas pricka in både för tidigt och för sent i en och samma uppgång så har man skills vill jag lova. Klockan 1330 lyckades jag dra mig upp ur sängen. Jävla skit. Så har jag inte sovit i streck heller, utan Alexander har roat sig med att skrika och slå på saker hela dagen i sitt jävla rum som ligger vägg i vägg med mitt. Då blir man bara irriterad, när man också hör föräldrarna som inte säger till honom, utan skrattar åt hans oväsen istället. Jag lovar att det var deras idé så jag inte skulle få sova mer, men i deras face säger jag. HAHA! Konstigt nog känner jag mig väldigt utvilad och är pigg som en mört. Fast, det går säkert bort när jag ätit, eehm, frukost.. Jag blir alltid trött efter mat. Eller, efter mat.. Jag blir alltid trött. Hah! Det är ju så illa. Men, det gör ingenting.


Också att jag stör mig på mig, något så fruktansvärt. Ofta man får så korkade idéer på en söndag. Vad i helevete ska jag göra för att fördriva denna dagen snabbt och smärtfritt om jag inte får prata med the one and only? Ååååååh, jag blir så ledsen. Så måste jag ju fullfölja det också. Idéer klockan 0300 på natten när man är hög på socker ska inte tas seriöst!

Av iennna - 10 juli 2010 22:00

Haha, suzk. Fan vilket awesome ord! Det vart ju aproligt! Men jaaaaaaaaaaa, idag gjorde jag sådär igen.. Helvete också, det går utför med mig. Det är inget bra det här. Jag är så jävla lat. Frukost vid klockan 1300 och ingen mat på hela dagen och så ligger ju shell allt för nära.. Chips och cola blev.. Jätteeeeeeeeeeeee bra lunch, middag och kvällsmat! INTE. Fan också. Jag skulle ju INTE göra så igen. Men skit i det liksom, javisst för all del. Ååååh jag blir så irriterad på mig. Nu mår jag illa istället. Och inte nog med det så är mina fötter lika stora som två ballonger. Jävla värme. Att den aldrig kan ge sig. Fast nu när dom är så svullna tycker jag faktiskt dom ser lite kortare ut.. Dock var det inte så kul att mina skor blev för små, eller ja, det är väl fötterna som blivit för stora. Jag fick i vilket fall som helst ta Lidijas skor, som såklart då är större än mina, när jag skulle gå till macken. Det kändes. Visserligen kändes det ännu mer när hon köpte dom..


L- Hmm, 40 känns lite trånga.. Men 41 är lite för stort.

J- Men det är väl bättre med lite för stort än lite för trångt?

L- Ja, och då kan ju du använda dom också!


Min aupair-mamma älskar mig! Också att jag och aupair-pappa satt och diskuterade vart jag vill bli begravd.. Min tyska familj hatar mig. Haha. Fast det var dock en jävligt underhållande diskussion. Han kan vara så klockren ibland. Och inte nog med det, haha, Lidija tycker det är så roligt att jag är såpass smal. Hon kom in till mig med ett par byxor, som Alexander har växt ur, slänger dom på mig och säger; Här. Dom kan säkert du ha nu när du gått upp ett kilo. Hon är awesome! Haha. Fan va bra dom är alltså. Det är ju löjligt. Jag älskar dom. MASSA!


Av iennna - 10 juli 2010 19:25

Uuuh vad jag önskar att jag hade xboxen här nu. Har ingenting kvar att göra nu.. Kanske ska dra mig ner till shell ändå.. Men jag orkar inte.. Fast jo, det gör jag! Chips och cola, här kommer jag!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<<
Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards